Referenciák

Köszönjük ügyfeleink irántunk tanúsított bizalmát. Nézzük meg együtt, mennyire elégedettek járműkövetési szolgáltatásainkkal.

rólunk modnták

Elégedett ügyfelek

"Amióta a Commander rendszerét használjuk, a járműflottánk kezelése sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá vált. A Commander Services-zel való együttműködés egyszerre fantasztikus és professzionális. Gyorsan és következetesen dolgoznak, amit nagyra értékelünk, nem ismerik a "lehetetlen" szót. A bejövő adatok áttekinthetőségén és a jelentések egyszerű kinyerésén kívül nagyban változtak a munkatársaink gépjárműhasználati szokásai is. Tudják, hogy a járművek felülgyelet alatt állnak, így ha akarjuk, láthatjuk őket. Kialakult egy kölcsönös bizalom, mely jótékony hatással van a járművek használatára. Teljesen elhagytuk a papír alapú útnyilvántartás használatát, és elindultunk a technilógiai fejlődés útján. Tudom, hogy a legjobbat választottuk."

logo SPS

Andrea Kurucová

HR Manager

"A rendszer használatával áttekinthetőbbé vált a járműflottánk és annak költségeinek kezelése ill. az útnyilvántartás vezetése. Terveink közt szerepel a kínált szolgáltatások egyre nagyobb mértkében történő felhasználása"

logo DPD

Ján Smuda

facility services & fleet specialist

"Szeretnék néhány gondolatot megosztani a Commander rendszerével kapcsolatban, melyet mi is használunk. A rendszer nagy segítséget nyújt a járműflottánkkal kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása során, de áttekintést biztosít a tankolásokkal kapcsolatban is. Tudjuk, mikor, ki vezeti az adott járművet, ha esetleg büntetés érkezik, tudjuk kinek továbbítani azt, de rálátásunk van a járművek hatékony üzemeltetésére is, kiszűrve ezzel a járművek jogosulatlan használatát. Munkatársaink tudják, hogy a gépjárművek felügyelet alatt állnak, így sokkal figyelmesebben vezetnek, betartva az előírásokat, és a járművet nem használják felesleges „üresjáratokra”, amivel nagyon sok pénzt takarítanak meg a társaságnak"

logo JOJ

Roman Danihel

Közlekedési és Vagyonbiztosítási Osztály vezetője

"A Commander Services-zel nagyjából 7 éve tart az együttműködés. Legnagyobb előnyei közé tartozik a gyors beszerelés, az ingyenes karbantartás és a megbízható, szakértő műszaki csapat. Nagy segítséget jelent a kereskedelmi osztály ill. a hotline támogató hozzáállása is. A rendszer egyszerű és átlátható."

logo Hossa family

Slavomír Osvald

köszlekedési igazgató

"A szolgáltatóváltás egy sokkal jobb rendszert hozott nekünk, több funkcióval, és olyan szolgáltatásokkal, melyek kielégítik az igényeinket."

logo Agroservis

Peter Viczencz

Product manager

"A Commander Services-zel 2009 óta dolgozunk együtt. Ez a partnerség lehetővé tette számunkra, hogy fokozatosan csökkentsük a kiadásainkat, amit a járművezetők idejének hatékony beosztásával, a megfelelő útvonalak kiválasztásával, a havi jelentések során csökkent adminisztratív terhelésnek ill. a tachográf adatok távoli letöltésének köszönhetően értünk el. A rendszer segítségével bármilyen gyanús tevékenységet ki tudunk szűrni, akár több év távlatából is. Ha segítségre vagy egy új funkció integrálására volt szükségünk, a reakció mindig pozitív és segítő volt. A társaságunk nevében bátran ajánlom a Commnder Services-t."

logo Nadok

Stanislav Križan

kereskedelmi igazgató

"A Commander Szervices-zel 5 éve vegyunk kapcsolatban. Az együttműködés és a kommunikáció egyaránt magasszintű. Semmilyen észrevételem nincs velük kapcsolatban, a tapasztalataink csakis pozitívak."

logo Eurofins

Richard Gajdoš

Head of Logistics

"A járműkövetéssel kapcsolatos elképzeléseinket kizárólag a Commander Services tudta megvalósítani. Fontos volt számunkra az üzemanyag fogyasztásának lebontása különböző felhasználási kategóriákra, és ezek dokumentálása a könyvelési és bérszámfejtési osztályunk számára. Külön ki kell emelnünk az adminisztratív teendők egyszerűségét ill. azt a segítő légkört, melyet az egyéni igényeink kielégítésével kapcsolatban tapasztaltunk. Valamennyi kérésünket magas szintű szakmaisággal és szakértelemmel kezeltek."

logo Dhollandia

Adriána Rupíková

kereskedelmi igazgató

A Commander Control Car rendszer lehetővé tette számunkra, hogy áttekinthető módon tudjuk nyomon követni a szállító járműveink útját. Az útnyilvántartások írása ezentúl gyerekjáték, a tankolások pedig automatikusan megjelennek a rendszerben, és hozzárendelődnek minden egyes járműhöz. A vezetési stílus értékelésnek köszönhetően ki tudtuk szűrni a problémás sofőröket, és pontos iránymutatással változtattunk a negatív szokásaikon. A tachográffal való összekapcsolásnak köszönhetően nem kell foglalkoznunk a DDD fájlok letöltésével ill. a sofőrök azonosításával."

logo Nika

Zuzana Pazderková

kereskedelmi igazgató

"Folyamatosan úton vagyunk, hogy csodásabbnál csodásabb fényképeket készíthessünk. Amióta járműkövetési rendszert használunk, tudjuk, hogy járműveink biztonságban vannak. Fényképeészeink és ügyfeleink egyaránt tudják, merre járunk, mikor várhatják érkezésnket a fotózás helyszínére, és termézetesen az adminisztratív terhektől is mentesülünk az útnyilvántartások ill. tankolási nyilvántartások vezetése során. Hálásak vagyunk a kiváló szolgáltatásokért!"

logo Photo Academy

Krisztián Káli

alapító és lektor