Rólunk

Hatékony járműflotta-kezelési megoldásokat kínálunk társaságok és vállalkozók számára. Legfőbb területünk a GPS járműkövetés és az azzal kapcsolatos szolgáltatások, melyek elengedhetetlenek költségoptimalizálás esetén. A szolgáltatásainknak köszönhetően ügyfeleink időt és pénzt takarítanak meg, melyeket a további növekedésükbe tudnak befektetni.

Kik vagyunk?

2005-ös megalakulsunk óta fokozatosan nyertük el ügyfeleink bizalmát, manapság pedig piacvezető szerepet töltünk be a GPS járműkövetés terén Szlovákiában. 4 fiókunk működik az országban, Csehországban további 2, és idén beléptünk a magyar piacra is.

A GPS járműkövetés a leggyorsabban fejlődő területek közé tartozik, ezért elengedhetetlen számunkra a rendszer fojamatos fejlesztése, új funkciók bevezetése, harmadik fél rendszereinek integrációja ill. az állandó műszaki támogatás nyújtása.

Anyavállallatunk a Seyfor
IT holding, mely Közép- és Kelet-Európa
vezető nemzetközi vállalati szoftver-beszállítója- Ez a háttér a stabilitást ill. befektetések és innovációk sorát biztosítja számunkra. Néhány évvel ezelőtt léptünk be a csehországi piacra, ahol sikerült a piac meghatározó szereplőjévé válnunk. Hosszú tervezést követően pedig idén megérkeztünk Magyarországra! Hiszünk benne, hogy a sok munka meghozza gyümölcsét, és a szolgáltatásaink minőségével elnyerjük a magyar ügyfelek bizalmát is! Örömmel állnuk elébe a jövőbeni együttműködéseknek.

  • Erős, jól működő társaság
  • Magas minőségű, stabil rendszer
  • Egyedi megközelítés
  • Nonstop vonal és oktatás
19

éve a piacon


95000+

felügyelt
jármű


9200+

aktív
ügyfél


120+

szakértő
munkatárs


Víziónk

Társaságunk víziója a piacvezető pozíció megőrzése technológiai és innovatív szempontból egyaránt. Azon dolgozunk, hogy a rendszerünk minél több vállalatirányítási, számviteli és logisztikai rendszerrel legyen összekötve, csökkentve ezzel ügyfeleink adminisztratív terhelését, és növelve szolgáltatásaink minőségét.

Vállalati értékek

A több évtizedes működés és növekedés társaságunk szilárd értékrendjánek köszönhető, mely összeköt minket, és ügfeleinkkel karöltve segít minket az előrehaladásban. Az említett értékek a professzionalitás, becsületes munka és a támogatás.

  • Commander - ikona profesionalita
  • Commander - ikona poctivá práca
  • Commander - ikona podpora